Hey hallo allemaal,

Welkom terug op MotovlogNL.

In deze video ga ik rijden met, en geef ik mijn mening over, deze Honda CB500F uit 2020 met net geen 11k op de teller.

Deze Honda heeft 35Kw vermogen en levert 47PK en jij kan de nieuwe eigenaar zijn in 2023.

Vind je deze video leuk, klik dan op het duimpje en wil je meer van mijn video’s zien, abonneer je dan op mijn kanaal en als je ook op het belletje klikt dan krijg je een melding van YouTube als ik weer een nieuwe video online heb gezet.

Ook ben ik te vinden op instagram, Facebook en TikTok waar ik in de toekomst meer contant zal gaan plaatsen.

De Honda CB500F (35Kw) in deze video is geschikt voor het A2 rijbewijs en staat momenteel particulier te koop. MotovlogNL is niet de verkopende partij, maar mocht je interesse hebben in deze motor of je kent iemand die mogelijk interesse heeft in deze motor, hier een link naar de advertentie.

Bekijk hier de volledige video!